Factuur sturen ondernemen

Ondernemen als scholier: sturen van facturen

17 oktober 2015

Misschien zit je als scholier al wel te denken aan je eerste stappen als ondernemer? Wij van Schoolsamenvatting.nl helpen je graag met tips. Ditmaal een tip voor het sturen van facturen!

Het hele doel van je eigen bedrijf is natuurlijk het verdienen van geld. Hiervoor moet je facturen sturen naar je klanten. Deze kun je maken met Excel of Word, maar dat kost allemaal veel werk. Tegenwoordig heb je online allerlei makkelijke tooltjes die dat allemaal heel snel voor je kunnen doen.

Als voorbeeld: Factuursturen.nl, waar wij vele positieve verhalen over hebben gehoord. Als startende ondernemer wil je natuurlijk niet te veel kosten hebben. Factuursturen.nl is in de basis gratis. Je betaald alleen voor elke verstuurde factuur 40 cent, tot maximaal €10,- per maand!

Je eigen facturen

Je kunt nadat je een account hebt aangemaakt factuur layout opzetten met een eigen logo en bedrijfsgegevens. Dat ziet er dus super professioneel uit en het is ook nog eens heel handig in gebruik.

Alles in één overzicht

In je account kun je precies zien welke facturen je hebt gestuurd en welke zijn betaald. Bovendien kun je ook je ingekomen facturen toevoegen. Dit zorgt een goed overzicht van je inkomsten en uitgaven!

Er zijn nog veel meer handige functies. Ontdenk het zelf en ga naar: Factuursturen.nl